Disse har blitt byttet inn flest ganger i årets sesong

Foto: Kane Brooker / Wikipedia

Mason Greenwood har vært på banen i 20 kamper for Manchester United denne sesongen. I 18 av kampene har han kommet inn fra benken. Det holder til en foreløpig lederplass på lista over spillere som har blitt byttet inn flest ganger så langt i årets sesong av Premier League.

Det er, ikke overraskende, angrepsspillerne som preger toppen av lista. Nå er det altså eleven til Solskjær, selve symbolet på en super-innbytter, som troner øverst.

Saken fortsetter under videoen

Det kommer frem av listen at mange av managerne i ligaen har én mann de ofte tyr til når de skal gjøre bytter underveis i kampene. For en trener er nettopp disse spillerne ekstremt viktig.

Innbytterpuls

Burnleys Jay Rodriguez har vært på banen i 24 av 25 kamper denne sesongen. Han har startet åtte kamper, mens det har blitt 16 innhopp for Rodriguez, som ble hentet tilbake til moderklubben sist sommer.

En annen angrepsspiller som er blitt vant til å ha innbytterpuls, er Liverpools kult-helt Divock Origi. Belgieren har kommet fra benken i 15 av de 20 kampene han har vært involvert for Liverpool i serien.

Han har scoret tre Premier League-mål denne sesongen – samtlige i kamper hvor han har startet. Hvis Manè fortsatt ikke er tilbake fra skade i helgens kamp mot Norwich, kan det fort hende at 24-åringen får en ny sjanse fra start.

14 kamper – 14 innhopp

Det er flere belgiere som har måttet finne seg i å starte mange kamper på benken denne sesongen. Chelseas Michy Batshuayi har faktisk ikke startet en eneste kamp for de blåkledde, og står med 14 innhopp. Hans eneste mål denne sesongen kom like før slutt i høstens 4-1-seier borte mot Southampton.

Ble byttet inn og ut i samme kamp

Moise Kean ble hentet til Everton for en pris angivelig mellom 250 og 300 millioner kroner. Så langt har ikke spissen slått ut i full blomst i Everton-drakta. Bunnpunktet kom på Old Trafford, da vikar-manager Duncan Ferguson byttet italieneren inn og ut i løpet av snaue 20 minutter.

Keans foreløpig eneste mål i Premier League kom mot Newcastle 21. januar. Sist helg var han ikke på banen for et formsterkt Everton-lag. Han har bare startet fem ligakamper. 14 ganger har han kommet inn fra benken.

Se den komplette lista her. 

Fikk du med deg denne? 

Foto: Kane Brooker / Wikipedia