Sheffiel United

Isak Brønseth

10. februar 2020

BournemouthPremier LeagueSheffield United

John Lundstram kom inn for Sander Berge etter 61 minutter for Sheffield United i søndagens kamp. Det styrket deres imponerende innbytterstatistikk.

Da Lundstram sendte dem opp i 2-1 mot Bournemouth etter 84 minutter økte han antallet ganger en innbytter har scoret i Premier League for hjemmelaget denne sesongen fra fem til seks. Det er flest ganger i den øverste divisjonen.

Bra lederskap

Det er vanskelig å omtale slik statistikk uten å tenke på manageren. På sidelinjen for Sheffield United har Chris Wilder (52) ledet laget svært godt. The Blades er nå oppe på en imponerende 5. plass i ligaen. For Sander Berges del var det derimot en noe skuffende hjemmedebut. En feilpasning fra nordmannen gjorde at Bournemouth tok ledelsen ved Callum Wilson etter 13 minutter av første omgang. Han ble likevel applaudert av hjemmefansen da han ble byttet ut, og får nok nye sjanser fra Wilder i den røde og hvite drakta. En avstemning på Twitter fra Sky Sports viser at mange anser Wilder som en sterk kandidat til å vinne prisen som årets manager: