Nå har Kane like mange mål for England som denne Tottenham-legenden

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Harry Kane scoret tre mål da England valset over Albania og vant 5-0 i VM-kvalifiseringen. Dermed står han med 44 scoringer for landslaget.

Det er like mange som legenden Jimmy Greaves scoret da han spilte for England mellom 1959 og 1967. I likhet med Kane var også Greaves Tottenham-spiller. Han spilte godt over 300 kamper for klubben, og scoret 220 ligamål. I tillegg var han en del av landslaget som vant VM i 1966. Greaves døde som 81-åring i september i år.

Saken fortsetter under videoen

Tangerte Rooney

37 av målene til Kane har kommet i kompetitive kamper. Dette er like mange som Wayne Rooney, som troner øverst på toppscorerlisten med 53 mål dersom man også teller med privatkamper.

Harry Maguire og Jordan Henderson scoret også hvert sitt mål i storseieren fredag kveld. Dermed leder England gruppe I med 23 poeng før den aller siste kampen mot San Marino. Polen vant også sin kamp mot Andorra, og er på andreplass med 20 poeng.

Skottland sikret play-off

Skottland møtte Moldova i gruppe F, og vant 2-0 på bortebane. Nathan Patterson og Che Adams sto for målene. Danmark har allerede vunnet gruppen på suverent vis, men skottene har nå sikret andreplassen og dermed play-off til VM-sluttspillet i Qatar neste år.

Skottland møter nettopp Danmark i den siste kampen i gruppespillet mandag 15. november på Hampden Park

Les også:

Skottland-sjefen med stikk til PL-spiller: – Har spillere som vil være her

Han er født og oppvokst i England. Nå skal han spille for motstanderen

City-stjernen med frekk kommentar til Solskjærs United-lag