Skottland-sjefen med stikk til PL-spiller: – Har spillere som vil være her

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

12. november 2021

NewcastlePremier LeagueSkottland

Skottland-sjef Steve Clarke er lite imponert av Newcastle-spiller Ryan Fraser etter at vingen måtte trekke seg fra Skottland-troppen før fredagens avgjørende møte med Moldova.

Den engelske avisen, The Guardian, skriver at Fraser deretter ble fotografert på trening med Newcastle. Dette skal ha fått Skottland-ledelsen til å reagere.

Saken fortsetter under videoen

Fraser skal ha trukket seg fra Skottland-troppen på grunn av en leggskade. Kilder i Newcastle hevder imidlertid at 27-åringen bare testet skaden da han ble fanget på kamera, ifølge avisen.

– La oss snakke om de som er her

På pressekonferansen før kampen fikk Skottland-sjefen spørsmål om Fraser, da ville han heller snakke om spillerne som er tilstede.

– Det beste jeg kan si er at jeg har et lag med spillere som ønsker å være her. De er alle her, så la oss snakke om de guttene. Situasjonen med Ryan vil løse seg etter hvert, sa Clarke.

LIVSVIKTIG KAMP: Clarke må klare seg uten Ryan Fraser mot Moldova. Foto: Wikipedia

Han drar samtidig frem Skottland-spiller Lyndon Dykes som han måtte overtale om å bli hjemme.

– Jeg måtte overtale Lyndon om at det var en dårlig idé å fly til Moldova. Han ringte oss og sa at han ville fly til Moldova bare for å se kampen.

Dykes må stå over kampen på grunn av en suspensjon, han har også nylig vært syk.

– Han var forberedt på å sette seg på et fly i tre timer for å se laget spille og deretter fly tilbake med laget til Edinburgh. Men jeg klarte å overtale ham om at han ikke trengte å gjøre det. Det viser hvilket engasjement jeg får fra guttene i troppen.

Med seier mot Moldova fredag kveld er Skottland klare for VM-sluttspill.

Les også:

Han er født og oppvokst i England. Nå skal han spille for motstanderen