Kevin de Bruyne

Isak Brønseth

12. november 2021

Manchester CityManchester UnitedPremier League

Manchester City vant 2-0 mot byrival Manchester United forrige helg. Nå avslører Citys stjernespiller Kevin De Bruyne hvordan de forberedte seg til kampen.

Manchester City var klart best på Old Trafford da de to rivalene møttes lørdag 6. november. Først satte Eric Bailly ballen i eget nett etter syv minutter, før Bernardo Silva økte ledelsen til 2-0 like før pause. Det ble også sluttresultatet.

Nesten en uke senere avslører Citys midtbanespiller, Kevin De Bruyne, hvordan de forberedte seg til den store kampen.

– Før oppgjøret mot United sa Pep «vi vet ikke hvordan de kommer til å spille. Vi må vente og se». Etter rundt ti minutter var treningen over. Som regel vet han hvordan motstanderen kommer til å spille, men denne gangen visste han ikke det, sier han i den nederlandske podkasten Mid Mid, skriver Daily Mail.

Utsagnet har blitt tolket som et stikk til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, som er nummer seks på tabellen i Premier League. Manchester City er nummer to, bak Chelsea.

Ikke vunnet på over et år

Forrige gang Solskjærs United vant mot Manchester City var 8. mars i fjor, da stillingen ble 2-0 på Old Trafford. Etter ni møter siden nordmannen tok over sjefsstolen har begge lag vunnet fire kamper hver i alle turneringer. Én gang har det endt uavgjort.