West Ham-manageren i ny rolle – som leverandør av frukt og grønnsaker

Foto: BohemianFC/Wikipedia

Jørgen Haug

23. april 2020

Premier LeagueWest Ham

Da koronaviruset satte en stopper for Premier League, valgte West Ham-manager David Moyes å bidra på andre måter. Moyes tok saken i egne hender da den lokale frukt og grønt-butikken søkte hjelp til å levere varer til eldre.

– Jeg var i den lokale frukt og grønt-butikken like etter virusutbruddet. I vinduet hang det en plakat med etterlysning etter sjåfører som kunne kjøre ut bokser med frukt og grønnsaker. Da valgte jeg å melde meg frivillig, sier Moyes til den britiske avisen Mirror. 

Saken fortsetter under videoen

Den mangeårige Premier League-manageren forteller om en glede ved leveringen:

– Alt jeg gjorde var å legge de nydelige boksene utenfor døra, banke på og forlate området. Jeg tenkte at dette er helt topp. Jeg likte det skikkelig. Deretter bar turen tilbake til butikken for å laste opp enda flere bokser med mat.

West Ham-manageren fungerte som leverandør i fire dager. Han forteller om fornøyde pensjonister som slapp å forlate hjemmet for å handle mat.

Moyes mener at Premier League-profiler virkelig har markert seg positivt i denne vanskelige tiden.

– Mange spillere har gitt donasjoner til veldedighetsorganisasjoner og lignende. Noen sender penger til sine hjemland. Premier League-representanter har virkelig vist forpliktelse og forståelse for situasjonen vi er inne i, fastslår den skotske manageren.

Fikk du med deg disse sakene?

Koronaviruset: United donerer en betydelig andel av lønna si til veldedighet

Koronaviruset: Liverpool-stjernen gir donasjon til hjemlandet

 

Storklubben bruker over 2 millioner kroner for å hjelpe lokalbefolkningen