Ny langtidsskade for Everton-spilleren

Foto: Supporterhéninois/Wikipedia

Jørgen Haug

29. mai 2020

EvertonPremier League

Han ble hentet til Everton fra Mainz i fjor sommer. Etter andre serierunde har han vært skadet. Nå er Jean-Philippe Gbamin ute i ytterligere seks måneder med en akillesskade.

Ivorianeren ble hentet fra tysk fotball for 25 millioner pund for å erstatte Idrissa Gana Gueye, som gikk til franske PSG i fjor sommer. Etter en omgang i seriepremieren mot Crystal Palace og 90 minutter mot Watford i den påfølgende runden, har Gbamin vært skadet.

Saken fortsetter under videoen

Den defensive midtbanespilleren har mistet hele sesongen så langt på grunn av en hamstringskade. Nå melder Sky Sports at Gbamin har pådratt seg en akillesskade som vil holde ivorianeren på sidelinjen i minst seks nye måneder.

– Alle i klubben er knust på JPs vegne og vi vil sørge for at han får all den støtten han trenger i denne utfordrende tiden, skriver Everton på sine offisielle hjemmesider.

Må operere

Gbamins skade er såpass alvorlig at han må opereres neste uke. Deretter venter det uker og måneder med opptrening for 24-åringen. Dermed går resten av sesongen uten Evertons midtbanespiller.

Torsdag ble det klart at Premier League vil være tilbake 17. juni. 

Fikk du med deg disse sakene?

Han var med på en av de største bragdene til landslaget. Men det kunne gått galt allerede etter få minutter

Hadde ingen planer om å bli proff. Ble likevel første nordmann i både tysk og engelsk toppdivisjon