Nå får han konkurranse om keeperplassen i Chelsea

Foto: @cfcunofficial (Chelsea Debs) / Wikipedia

Isak Brønseth

24. september 2020

ChelseaOvergangerPremier League

Kepa Arrizabalaga har til tider blitt kritisert for sine prestasjoner i Chelsea-buret. Nå har klubben hentet inn en konkurrent.

Chelsea bekrefter torsdag på sin hjemmeside at senegaleseren Édouard Mendy er klar for klubben. 28-åringen kommer fra Ligue 1-klubben Stade Rennais F.C.

Saken fortsetter under videoen

Keeperen har signert på en kontrakt som varer i fem år. Chelsea skal ha betalt 22 millioner pund for han.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for Chelsea. Det er en drøm for meg å være en del av et så bra lag, og jobbe med Frank Lampard og hans støtteapparat. Jeg ser fram til å møte medspillerne mine, og kan ikke vente på å komme i gang her, sa Mendy.

Kepa kan miste plassen

Chelseas nåværende førstevalg på keeperplass, Kepa Arrizabalaga, har over lenger tid vært utsatt for kritikk for sine prestasjoner. Sky Sports-profilene Jamie Carragher og Gary Neville er noen av dem som har ment at spanjolen ikke er et godt nok førstevalg for London-klubben.

Hans leie tendens til å slippe inn mål på skudd fra utenfor sekstenmeteren har spesielt blitt diskutert. Dette skjedde nok en gang i første seriekamp mot Brighton. I tillegg tabbet han seg ut på scoringen til Sadio Mané da Chelsea tapte mot Liverpool søndag.

Nå har altså Mendy ankommet Stamford Bridge, og kan utfordre Kepa. Mendy står med åtte kamper for det senegalesiske landslaget. Han var også en del av Rennes-laget som overrasket alle og havnet på tredjeplass i Ligue 1 forrige sesong, før ligaen ble avsluttet på grunn av koronaviruset.

Les også:

Hva gjør du nå, Djibril Cissé?