-Jeg er enda mer sulten på å komme tilbake å spille bra

Paul Pogba, Manchester United
Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

Isak Brønseth

12. april 2020

Manchester UnitedPremier League

Paul Pogba (27) har vært skadeplaget gjennom store deler av sesongen. Nå er han ivrig på å komme seg tilbake på fotballbanen igjen.

Det sier franskmannen i et intervju i Manchester Uniteds offisielle podkast. Pogba har vært ute med en skade i foten, og har ikke spilt siden 4-1-seieren mot Newcastle den 26. desember i fjor. Nå er han tilbake.

Saken fortsetter under videoen

– Det har vært veldig irriterende for meg. Nå er jeg nesten der, så jeg kan trene som normalt med laget. Jeg har aldri hatt noe som dette gjennom hele min karrière. Men jeg har taklet det bra. Det har gjort meg enda mer sulten på å komme tilbake å spille bra. Det viser meg virkelig hvor mye jeg elsker å spille fotball, sa han i podkasten som ble tatt opp forrige måned.

En komplisert skade

Midtbanespilleren fortalte videre om skaden og om hvordan den utviklet seg gjennom sesongen.

– Jeg måtte være veldig tålmodig fordi vi ikke vet helt hvordan skaden oppsto. Jeg kjente på det ganske tidlig i sesongen. Jeg ble skadet i kampen mot Southampton, men kom tilbake å spilte mot Watford og Newcastle. Så kom det tilbake, og jeg måtte opereres. Nå føler jeg ingenting, og håper jeg kan være tilbake veldig snart, forklarte Pogba.

Nå har Pogba fått god tid til å komme tilbake på grunn av den pågående koronakrisen. På spørsmål om han savner å spille fotball svarte han følgende:

– Det gjør jeg absolutt. Jeg husker ikke en gang hvordan det føles lengre. Jeg kan ikke vente på å kjenne på det igjen. Jeg savner det fordi det å spille fotball er jobben min.

Prøv deg på våre påskenøtter, og få muligheten til å vinne premie!

PÅSKENØTTER: Finn riktig løsningsord i påska og vinn premie