PÅSKENØTTER: Finn riktig løsningsord i påska og vinn premie

Finn riktig løsningsord for å være med i trekningen av et Netflix-abonnement.

Johannes Strand

8. april 2020

Konkurranse

Finn riktig løsningsord i vår påskequiz og vinn premie. Svar riktig på seks spørsmål og du er med i trekningen av et Netflix-abonnement.

I årets påskenøtter skal vi frem til et løsningsord på SEKS bokstaver. Nedenfor finner du seks spørsmål som skal besvares. Noen ganger skal vi frem til en fotballpersonlighet, andre ganger til et klubbnavn. Se i parentes om det er fornavn, etternavn eller klubbnavn vi er ute etter. Det er alltid den første bokstaven i svaret som er en del av løsningsordet.

Saken fortsetter under videoen

Vinneren får et Netflix-abonnement. Det synes vi passer veldig bra i disse koronatider. Nå kan du både se den nye sesongen av Sunderland ‘Til I Die, suksesserien The English Game og mye mer.

SPØRSMÅL:

  1. Han har ledet både Southampton og Tottenham på 2010-tallet, men ikke vunnet et eneste trofé. Hvem er dette? (Etternavn)
  2. Nordmann som har hatt stor suksess som trener de siste årene. Han var en av de første nordmenn som spilte i den engelske toppdivisjonen for Manchester City og Norwich. Hvem skal vi frem til her? (Fornavn)
  3. Tidenes mestscorende spiller i Premier League. Hamret inn mål for Southampton, Blackburn og Newcastle i en årrekke. Hvem er det? (Etternavn)
  4. Iren tok over som kaptein etter at Eric Cantona hadde lagt opp. Høsten 2005 forlot han Old Trafford etter en tøff krangel med Sir Alex Ferguson. Hvem snakker vi om? (Etternavn)
  5. James Vaughan var 16 år og 270 dager da han scoret sitt første mål i Premier League i 2005. Det gjorde han til tidenes yngste målscorer i ligaen – en rekord som fortsatt står. Deres hjemmebane er Goodison Park. Vi skal frem til klubben han spilte for da han satte rekorden. (Klubbnavn)
  6. Denne klubben hadde under Brian Cloughs ledelse stor suksess på slutten av 1970-tallet. Klubben spiller nå i Championship. Hvilken klubb skal vi frem til? (Klubbnavn)

Vet du hva som er det riktige løsningsordet? Send det inn til oss på Facebook (trykk på linken) eller på mail til post@britiskfotball.com. En vinner trekkes 2. påskedag.

Masse lykke til – og god påske!