Forlenger med Manchester United: – Jeg blir rørt av fansen

Edinson Cavani, PSG, Uruguay
Foto: Анна Нэсси/Wikipedia

Isak Brønseth

10. mai 2021

Manchester UnitedPremier League

Édinson Cavani blir på Old Trafford i ett år til. Uruguayaneren har vist svært gode takter den siste tiden.

Kontraktsforlengelsen ble bekreftet mandag på Manchester Uniteds hjemmeside. Cavani, som fylte 34 år i februar, blir i klubben fram til juni i 2022.

Saken fortsetter under videoen

Édinson Cavani ble hentet til United i oktober i fjor. Etter flere suksessrike år i Paris Saint-Germain, der han scoret i underkant av 200 mål og vant seks Ligue 1-titler, var det på tide med en ny utfordring.

Denne sesongen har han scoret ni mål i Premier League, og 15 mål totalt. Åtte av disse målene har kommet i løpet av angriperens siste syv kamper for Manchester United.

– Utover sesongen har jeg utviklet en kjærlighet til denne klubben og alt det den representerer. Jeg føler et sterkt bånd til mine lagkamerater og støtteapparatet som jobber her. De gir meg ekstra motivasjon hver dag og jeg vet at vi kan oppnå store ting sammen, sa Cavani.

Glad i supporterne

Han grep også muligheten til å hylle klubbens supportere, som han mener er en av grunnen til at han blir værende.

– Jeg blir rørt av fansen og ønsket deres om at jeg skal bli. Jeg vil gi alt for å skape glede for dem. Jeg har fortsatt ikke spilt foran et fullsatt Old Trafford, og det kan jeg ikke vente med å gjøre, fortalte han.

Manchester United befinner seg på andreplass på tabellen, men håpet om å ta igjen byrival Manchester City er nok ute. Cavani fikk en litt treg start på oppholdet i England, men takker nå Ole Gunnar Solskjær for støtten.

– Fra første stund følte jeg at manageren hadde troen på meg. Som spiller gir dette selvtillit og motivasjon til å spille så bra som mulig, og det vil jeg takke han for, sa han.

Cavani kom inn som innbytter i helgens kamp mot Aston Villa, og scoret det siste målet i kampen som endte 3-1 til United på Villa Park. I morgen venter en tøff kamp når Leicester City kommer på besøk til Old Trafford. Den 26. mai får han også en ny mulighet til å vinne en pokal når Villarreal er motstander i Europa League-finalen i Gdańsk.

Les også:

Manchester United snudde nok en gang: Byrivalene må vente med feiringen

Fabrizio Romano bekrefter: Leicester i ferd med å signere ettertraktet franskmann

Champions League-finalen kan bli flyttet hit