Manchester United snudde nok en gang: Byrivalene må vente med feiringen

Manchester United's Bruno Fernandes

Morten Haugdahl Lie

9. mai 2021

Aston VillaManchester UnitedPremier League

Ole Gunnar Solskjær begynner å bli vant til å gå til pause vel vitende om at laget må snu kampen i andre omgang, søndag gjorde Manchester United det igjen.

Solskjærs mannskap tok tak i spillet det første kvarteret på Villa Park, men det var Villa som hugget til først.

Bertrand Traore vendte bort Victor Lindelöf før han hamret ballen opp i motsatt kryss bak en sjanseløs Dean Henderson etter 24 minutter.

Villa var fullt på høyde med United resten av omgangen og lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

HENTET FRA LYON FØR DENNE SESONGEN: Bertrand Traore har levert varene for Aston Villa. Foto: Wikipedia

Snudde på 10 minutter

Fem minutter ut i andre omgang var Paul Pogba på farten innenfor sekstenmeteren til Villa. Douglas Luiz var i overkant het i toppen og sparket ned Pogba. Dommer Chris Kavanagh var ikke i tvil da han pekte på straffemerket.

Bruno Fernandes var sikker som banken og reduserte for bortelaget på straffesparket.

Bare fem minutter senere var kampen snudd. Mason Greenwood fikk vende opp på 14 meter sendte ballen i det nærmeste hjørnet.

FIKK SJANSEN FRA START: Greenwood sendte United i føringen mot Aston Villa. Foto: Kane Brooker / Wikipedia

Like før slutt dukket formspiller Edinson Cavani opp for gjestene og stanget inn 3-1. Da hjalp det heller ikke at Villa-spiss Ollie Watkins ble utvist like etterpå for filming.

3-1 ble også sluttresultatet, det betyr at Pep Guardiola må holde Champagnen på kjøl i noen dager til.