City-stjernen hevder spillerne er redde for å fortsette sesongen

Sergio Aguero, Manchester City, England
Foto: Reuters / Carl Recine

Isak Brønseth

1. mai 2020

Manchester CityPremier League

Manchester Citys storscorer Sergio Agüero mener flere spillere er bekymret for å fortsette sesongen på grunn av koronaviruset.

Det sier han i et intervju med den argentinske TV-kanalen El Chiringuito, gjengitt av Sky Sports. Premier League og andre ligaer verden over har siden midten av mars vært satt på vent som følge av viruset. Nå er det snakk om at det kanskje kan spilles kamper igjen fra 8. juni. Ifølge Agüero bekymrer dette flere spillere.

Saken fortsetter under videoen

– Mange spillere er redde for det fordi de har familie og barn. Jeg tenker også på dette, jeg er bare sammen med kjæresten min og har ikke kontakt med andre, sier han.

Manchester Citys fasiliteter er fremdeles stengt, og spillerne holder seg til individuelle treningsprogrammer. Engelske The Telegraph skriver også at flere spillere stiller seg mot planene som er satt for å starte ligaspillet igjen. Dette skal dreie seg om bekymringer for at man starter opp for tidlig. Agüero, som er nummer tre på toppscorerlisten i Premier League, mener flere av hans medspillere også føler det samme som han.

– Det sies at mennesker uten symptomer fortsatt kan smitte andre. Derfor holder jeg meg hjemme. Kanskje er jeg syk uten å vite det, sier han.

Ifølge The Telegraph vil spillere og ansatte bli testet for koronaviruset jevnlig fra og med neste helg, før klubbene vil være i gang med fellestreninger igjen fra 18. mai.

Fikk du med deg disse sakene?

Stor utvikling i saken om årets Premier League-sesong. Nå går det mot en avgjørelse

Koronaviruset: FIFA foreslår oppsiktsvekkende regelendring