Alle har gjort dette. Bortsett fra Manchester United.

Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

Isak Brønseth

3. mars 2021

Manchester UnitedPremier LeagueStatistikk

Solskjærs mannskap kan vise til god statistikk på bortebane i Premier League. I kveld møter de Crystal Palace på Selhurst Park.

Manchester United er det eneste laget i Premier League som ikke har tapt på bortebane så langt denne sesongen. Etter 13 ligakamper på fremmed gress har de vunnet åtte og spilt fem uavgjort.

Saken fortsetter under videoen

Når de nå møter Crystal Palace er det deres andre bortekamp på rad i ligaen. Søndag ble stillingen 0-0 da de gjestet Chelsea på Stamford Bridge. Byrival Manchester City spilte i går, og vant 4-1 mot Wolverhampton Wanderers. Guradiolas mannskap leder Premier League med 65 poeng, mens Solskjær og United har 50.

Tapte sist mot Palace

Hjemme på Old Trafford har Manchester United derimot tapt fire av 13 kamper. Én av disse var i andre serierunde mot nettopp Crystal Palace. Da ble stillingen 3-1 etter én scoring av Andros Townsend og to av tidligere United-spiller Wilfried Zaha. Donny van de Beek sørget for Uniteds scoring, hans eneste ligamål for klubben så langt.

Crystal Palace, med Roy Hodgson i førersetet, befinner seg for øyeblikket på 13. plass i Premier League. Zaha er deres toppscorer, med ni ligamål så langt. Det er derimot ikke sikkert at 28-åringen starter kampen mot sin tidligere klubb, da han sliter med en strekkskade.

Les også:

15 tidligere spillere fra engelsk og skotsk Premier League du kanskje ikke visste fortsatt spilte fotball