Solskjær og Uniteds problem: Scorer ikke mål mot de store klubbene

Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England
Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

Manchester United tok ett poeng på Stamford Bridge søndag kveld. Dette ble deres åttende uavgjortresultat i ligaen denne sesongen.

Oppgjøret mot Chelsea endte 0-0. Manchester United har ikke scoret et eneste mål i løpet av de siste seks ligakampene mot Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester City, som til vanlig regnes som deres tøffeste motstandere i Premier League:

Saken fortsetter under videoen

Chelsea 0-0 Manchester United, 28. februar

Arsenal 0-0 Manchester United, 30. januar

Liverpool 0-0 Manchester United, 17. januar

Manchester United 0-2 Manchester City, 12. desember

Manchester United 0-1 Arsenal. 1. november

Manchester United 0-0 Chelsea, 24. oktober

Solskjær ville ha straffe

Kampen på Stamford Bridge var derimot ikke uten kontroversielle hendelser. Etter kun 13 minutter hadde United fått frispark i farlig posisjon utenfor Chelseas sekstenmeter. Marcus Rashford fyrte av et skudd, og Chelsea-keeper Édouard Mendy valgte å bokse ballen.

Det oppsto deretter en duell mellom Callum Hudson-Odoi og Mason Greenwood inne i hjemmelagets sekstenmeter. På bildene i ettertid er det tydelig at førstnevnte spiller berørte ballen med hånden, og United ville ha straffespark.

– Ja, jeg mener hundre prosent at vi skulle hatt straffe. De roper på at vår spiller er borti ballen med hånda. Men når en ser det på video, er det tydelig at vi blir fratatt to poeng her, sa Solskjær til Sky Sports etter kampen.

Allerede onsdag denne uken venter en ny kamp mot Crystal Palace på Selhurst Park for United. Deretter kommer en ny bortekamp mot byrival Manchester City søndag.

Chelsea skal møte Liverpool på Anfield torsdag, og Everton på hjemmebane mandag neste uke.

Les også:

Fra cuptriumf til identitetskrise: Historien om den tidligere Premier League-klubbens fall