Ny Rangers-seier: Legenden leder det eneste laget som ikke har tapt

Foto: Jason Cairnduff / Action Images via Reuters

Isak Brønseth

30. oktober 2020

Europa LeagueRangersScottish Premiership

Torsdag kveld vant Rangers 1-0 mot polske Lech Poznań i Eruopa League. De står nå med full pott i sin gruppe, samtidig som de leder hjemlig liga.

Colombianske Alfredo Morelos satte inn kampens eneste scoring etter 67 minutter på Ibrox Stadium. Klubben fra Glasgow er nå den eneste på øverste nivå i Skottland og England som står ubeseiret så langt denne sesongen.

Saken fortsetter under videoen

Rangers, som ledes av Liverpool-legenden Steven Gerrard, har kun spilt uavgjort to ganger i Scottish Premiership mot Livingston og Hibernian. Ellers har de vunnet alle kamper i alle turneringer. Etter 12 serierunder leder de deres hjemlige liga med 32 poeng.

Torsdag fortsatte de også å imponere i Europa League. Rangers befinner se gi gruppe D, og har nå slått både belgiske Standard Liège og Lech Poznań fra Polen. Dermed står de med seks poeng av seks mulige så langt.

Fornøyd Gerrard

– Jeg er veldig fornøyd med spillernes innsats. Dette var en sterk prestasjon, og en profesjonell forestilling fra oss. Vi visste at dette kom til å bli en vanskelig kamp, sa Gerrard til Rangers hjemmeside etter kampen.

Søndag venter Kilmarnock på bortebane i Scottish Premiership. Torsdag neste uke reiser de til Portugal for å spille mot gruppens antatt beste lag, Benfica. De står også med full pott så langt.

– Det er fremdeles mye hardt arbeid som står igjen. Vi har to veldig tøffe oppgjør mot Benfica [i Europa League]. Men vi skal være klare, og gjøre vårt beste. Så får vi se hva vi kan få ut av de kampene, sa Gerrard.

Byrival Celtic måtte nøye seg med uavgjort mot franske Lille OSC, selv om norske Moi Elyounoussi scoret to mål. De ligger dermed på tredjeplass i sin gruppe.

Les også:

Sjokktap i Belgia: Mourinho med urovekkende beskjed til flere av spillerne