Dette sier TV 2-reporteren om Solskjærs boikott av kanalen

Ole Gunnar Solskjær
Foto: Reuters / Phil Noble

EKSKLUSIVT:

Saken fortsetter under videoen

TV 2s England-reporter Per-Atle Karlsen sier at han ikke har merket noe til Ole Gunnar Solskjærs angivelige boikott av hans arbeidsgiver.

Det var Dagbladet som først omtalte saken om Solskjærs angivelige boikott av TV 2 tidligere i oktober. Uoverensstemmelsene stammer fra et intervju TV 2 gjorde med Kamilla Visnes 11. mars i år. Visnes er fornærmet i den etter hvert mye omtalte Babacar Sarr-saken, og gikk i intervjuet hardt ut mot Solskjærs håndtering av situasjonen da kristiansunderen var Molde-trener.

– Solskjær vil ha en uforbeholden unnskyldning (før han gjør intervju, journ. anm.), men det kan vi ikke se at det er grunnlag for å gi, sa Jansen Hagen til Dagbladet.

Ikke merkbart

Den relativt ferske englandsbaserte TV 2-reporteren Per-Atle Karlsen sier til Britiskfotball at han ikke har opplevd å være boikottet av Manchester Uniteds norske manager.

–  Jeg har pratet med ham og vi har fått en god kjemi. Det er ikke noe jeg fokuserer på, sier Karlsen og legger til at resten får bli opp til TV 2-sportens redaktør Vegard Jansen Hagen å svare på. 

Karlsen er mer interessert i å snakke om prosjektet Solskjær har på gang på Old Trafford. Han har fortsatt tro på at nordmannen kan få United-skuta på rett kjøl.

– Jeg har fortsatt tro på at Solskjær kan snu dette. Det var jo litt typisk at laget leverte godt mot Everton når det brant som verst under føttene hans. Kampen mot Everton var nært det beste jeg har sett av flere United-spillere. Jeg er for at man skal gi trenerne tid, sier Karlsen og viser til Jürgen Klopp og Liverpool som et godt eksempel på nettopp det.

– Hvis han får tid, så kan dette bli bra. Hvis jeg hadde bestemt, hadde han fått ut denne sesongen på å vise at han er rett mann. Han bringer noe ved å kjenne klubben på den måten han gjør, og vet hva som kreves og hvordan det er å oppnå suksess. Mange peker på hans taktiske egenskaper og at han ikke er et stort nok navn, men for meg har det ikke så mye å si. Det handler om å levere, og da tror jeg han trenger litt mer tid, mener den unge trønderen.

Tror Liverpool forsvarer tittelen

Etter ni seriekamper er det uhyre jevnt i toppen av Premier League-tabellen. Kun fem poeng skiller de syv øverste lagene. Karlsen er overbevist om at årets sesong blir atskillig jevnere enn fjorårssesongen.

– Jeg tror, som sikkert alle andre sier, at det blir jevnere og mer overraskende enn noen gang. Jeg tror vi kan få lag som for eksempel Leicester og Everton som kan blande seg inn helt i toppen. Det laget som klarer å sette sammen en god rekke med trepoengere på rad kan stikke fra. 

– Men jeg tror fortsatt Liverpool er sterkest, selv om de selvfølgelig er ekstremt svekket nå. Det kommer litt an på hvordan de klarer seg frem mot nyttår. Hvis de overlever det tøffe kampprogrammet og får hentet forsterkninger på stopperplass i januar, blir de vanskelige å slå også i år, fastslår Karlsen.

– Jeg tror de klarer seg i de kommende ukene fordi at Klopp har prentet inn systemet sitt i alle spillerne. Du ser det når for eksempel Rhys Williams kommer inn og spiller sånn som han har gjort. Om de klarer å vinne igjen blir det enda større hvis fansen får være til stede når trofeet sikres, avslutter Karlsen.

Fikk du med deg vår forrige sak med Per-Atle Karlsen? 

TV 2s ferske Premier League-reporter har et eget triks for å håndtere møtene med stjernene