Nedtur for nordmennene i Old Firm da rivalene økte serieledelsen

Jørgen Haug

17. oktober 2020

CelticRangersScottish Premiership

Det ble tap for Moi Elyounoussi, Kristoffer Ajer og deres Celtic i hjemmemøtet med byrival Rangers i dag. Gjestene vant kampen 0-2.

Ajer spilte hele kampen, mens Moi startet og fikk en knapp time ute på gressmatta på Celtic Park. Steven Gerrards mannskap vant etter to scoringer fra Connor Goldson.

Saken fortsetter under videoen

Målene kom etter ni minutter av hver omgang. Det første på et hodestøt etter et frispark. Det andre ble kriget i mål foran boksen etter et innlegg fra høyre.

Det betyr at Rangers økte serieledelsen på byrival Celtic. De blåkledde leder nå serien med 29 poeng – fire poeng foran de grønne og hvit-stripede. Celtic har riktignok en kamp til gode etter at brudd på koronarestriksjoner gjorde at de fikk en kamp utsatt tidlig i sesongen.

Celtic har vunnet serien ni år på rad. Rangers kjemper hardt for at rivalen ikke skal klare å vinne sin tiende strake – slik Celtic gjorde da de nektet Rangers å vinne ti på rad i 1997/98-sesongen.