United-stjernen ute i tre måneder med skulderskade

Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England
Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

Isak Brønseth

30. juli 2021

Manchester UnitedPremier League

Marcus Rashford må gjennom en operasjon i skulderen, og vil være ute av spill i rundt tre måneder. Dermed ryker seriestarten for 23-åringen.

Klubben bekrefter nyheten på sin hjemmeside fredag.

Saken fortsetter under videoen

Marcus Rashford representerte England under sommerens EM, og var med på å nå finalen i mesterskapet. Der tapte de for Italia på straffesparkkonkurranse.

Han spilte også 64 kamper for klubb- og landslag i 2020/21-sesongen, men det vil nå ta en stund før vi får se han på banen igjen.

Seriestarten på hjemmebane mot Leeds United, bortekampen mot West Ham United og hjemmekampen mot Everton er blant oppgjørene som den 23 år gamle angrepsspilleren antageligvis vil gå glipp av.

Storkampen mot Liverpool på Old Trafford den 23. oktober kan også være i fare.

Har styrket laget

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har trødd til for alvor så langt på overgangsmarkedet denne sommeren. I starten av juli ble det bekreftet at Jadon Sancho kommer til klubben fra Borussia Dortmund.

For noen dager siden ble det også klart at midtstopper og Champions League-vinner ved fire anledninger, Raphaël Varane, hentes til Manchester.

Begge er spillere som lenge har vært på ønskelisten til United. Tom Heaton kommer også fra Aston Villa for å være reservekeeper.

Les også:

Ble årets spiller i Fulham forrige sesong: Nå er han klar for ny Premier League-klubb

Tidligere Liverpool-stjerne med oppsiktsvekkende uttalelser om fansen