Tidligere Liverpool-stjerne med oppsiktsvekkende uttalelser om fansen

Foto: Wikipedia

Georginio Wijnaldum forlot Liverpool til fordel for Paris Saint-Germain tidligere denne sommeren. Nå letter han på sløret om overgangen.

Midtbanespilleren dro gratis til den franske storklubben da kontrakten hans med Liverpool gikk ut. Hans siste kamp for de rødkledde ble mot Crystal Palace på hjemmebane, da de vant 2-0 og sikret seg spill i neste sesongs Champions League.

Saken fortsetter under videoen

Wijnaldum kom til Liverpool i 2016 fra Newcastle United. Den gang betalte de 25 millioner pund for nederlenderen. Nå sier han til flere medier, deriblant The Guardian, at han ikke følte seg elsket av fansen under hele oppholdet.

– Det handler ikke om lagkameratene mine, eller de som jobber på treningsfeltet. Jeg elsker dem og de elsker meg. Det var ikke der det kom fra, sa Wijnaldum.

Da han ble byttet ut mot Crystal Palace ble han applaudert av banen. Det var over nett at han opplevde de mest problematiske meldingene.

– Det handlet for det meste om sosiale medier. Når det gikk dårlig med laget, var jeg spilleren som fikk skylden. Det var fordi jeg ville dra fra klubben. Min følelse var at supporterne på stadion og supporterne på sosiale medier var to forskjellige typer. Den førstnevnte kategorien var alltid støttende og ga meg et fint farvel, sa han.

Får kritikk

Liverpool-legende og nå fotballekspert for Sky Sports, Jamie Carragher, er en av dem som kritiserer uttalelsene fra Wijnaldum.

På Twitter skriver han følgende melding:

«Jeg elsker Gini, men dette er ikke riktig. Sosiale medier er et sirkus og alle klubber har klovnefans. Slå av varslene på telefonen, og slett appen hvis det plager deg så mye. Han ville ha mer lønn, og klubben sa nei. Slik er fotballen!»

Wijnaldum hadde et suksessfullt opphold i Liverpool. I 2019 var han med på å vinne Champions League, og i fjor vant de Premier League for første gang og gikk til topps i den engelske toppdivisjonen for første gang siden 1990.

Les også:

Nordmannen forlater Fulham: Klar for ny klubb i Championship

Har vært koblet tilbake til gamleklubben: Nå har han avgjort fremtiden