United og Solskjær kan miste stort talent til italiensk fotball

Tahith Chong, Manchester United, England
Foto: Kane Brooker/Wikipedia

Tahith Chong er ifølge anerkjent journalist høyaktuell for en overgang til italiensk fotball. Nok en gang er det snakk om Inter Milan for en PL-spiller.

Saken fortsetter under videoen

Manchester Uniteds unge talent Tahith Chong er på vei bort fra klubben. Det melder flere medier og anerkjente journalister. Blant dem er Sky Sports Italia og The Guardian-journalist Fabrizio Romano. Italieneren melder at Inter har hatt samtaler med Chongs agent om en mulig overgang.

– Han er bosmanspiller etter kontraktslutt i juni og har blitt tilbudt til den italienske klubben. Mange klubber er interessert i ham, skriver Romano på sin Twitter-profil.

Chong har ikke imponert nevneverdig for United når han har fått muligheten. Denne sesongen har han vært på banen i totalt syv kamper for Ole Gunnar Solskjærs A-lag. Unggutten fylte 20 år nå i desember. Han er primært en kantspiller.

Han står oppført med mange aldersbestemte landskamper for Nederland.

Kontrakten med Solskjærs United går ut altså etter inneværende sesong.

Mange PL-profiler har allerede havnet i Inter Milan, der Antonio Conte er manager. Blant annet Romelu Lukaku, Alexis Sanchez (utlånt fra Manchester United) og Ashley Young. Christian Eriksen er også linket til klubben.

Fikk du med deg denne?

Dårlig nytt for Mourinho. Nok en PL-stjerne ønsker seg til Italia.

Foto: Kane Brooker/Wikipedia