Dårlig nytt for Mourinho. Nok en PL-stjerne ønsker seg til Italia.

Christian Eriksen, Tottenham, England
Foto: Reuters / MATTHEW CHILDS

Christian Eriksen ønsker å gjøre som Romelu Lukaku, Alexis Sanchez og Ashley Young. Dansken vil til Inter Milan.

Det melder den anerkjente italienske journalisten Fabrizio Romano, som blant annet skriver for Sky Sports Italia og The Guardian.

Saken fortsetter under videoen

– Christian Eriksen hadde i dag et møte med Tottenham. Han spurte om å dra fra klubben umiddelbart, fordi han ønsker en overgang til Inter Milan. Samtalene pågår for å komme til enighet, skriver Romano.

I The Guardian skriver Romano at forbereder et bud på 15 millioner euro. Det tilsvarer cirka 150 millioner norske kroner med dagens kurs.

Fikk nei fra Spurs

Allerede skal Inter Milan ha fått et bud på 10 millioner euro avslått. Nå har de gjort klart et forbedret bud.

Eriksens kontrakt med Tottenham går ut etter inneværende sesong. Men nå kan det gå mot at José Mourinho mister en av sine fremste spillere allerede i januar.

Fra før av har mange PL-stjerner tatt turen til Antonio Contes Inter Milan. Romelu Lukaku, Alexis Sanchez (utlånt fra Manchester United) og Ashley Young er blant disse.

Også Sky Sports i England melder om at Eriksen har pratet med Spurs om en mulig overgang.

Moses aktuell for Inter

Romano melder også at Victor Moses er på vei til den italienske klubben. Han er for øyeblikket utlånt fra Chelsea til tyrkiske Fenerbache. Inter ønsker å låne Moses ut sesongen, med opsjon på kjøp.

Oliver Giroud er en annen PL-spiller som linkes til klubben. Dette fordi Alexis Sanchez for øyeblikket er ute med en lengre skade.

Foto: Reuters / MATTHEW CHILDS