Tottenhams nye storstue er forvandlet til helseklinikk

Foto: Hzh/Wikipedia

Jørgen Haug

18. april 2020

Premier LeagueTottenham

Tottenham har gjort om deler av sin nye stadion til klinikk for gravide og et senter for koronatesting av helsepersonell.

– Vi trenger at vårt personell kommer tilbake på jobb for å bekjempe COVID-19. Omtrent 20 prosent av våre ansatte har følt seg dårlig, og ved å få de testet her på stadion gjør det at de kan komme raskere tilbake på jobb. Det gjør også at vi får vite om de er smittet eller ikke, sier Maria Kane, direktør ved det lokale sykehuset.

Saken fortsetter under videoen

Den store parkeringskjelleren blir brukt til drive-in-testing av helsepersonell og deres familier. Jordmødre benytter bortegarderoben til sine arbeidsoppgaver.

Tottenham ble tidligere sterkt kritisert for å permittere ansatte og la staten ta regningen. Nå har klubben endret beslutningen. Styreleder Daniel Levy ber via Tottenhams hjemmeside om unnskyldning for de opprinnelige permitteringene og håper deres hjelp til helsevesenet kan rette opp inntrykket:

– Vi beklager enhver bekymring forårsaket i en engstelig tid. Vi håper våre supportere vil se og sette pris på vårt arbeid de neste ukene. Vi bruker stadionet vårt til et helt nytt formål, som vi håper vil gjøre våre fans stolte av klubben sin.

Har du fått med deg disse sakene?

Milliardkontrakt: Verdens mest verdifulle selskap ønsker navnerettighetene på Tottenhams nye stadion

Watford låner bort Vicarage Road til lokalt sykehus