Watford låner bort Vicarage Road til lokalt sykehus

Foto: Jbb503 / Wikipedia

Jørgen Haug

25. mars 2020

Watford

– Akkurat nå må vi glemme fotball og gjøre alt vi kan for å hjelpe helsemyndighetene og Watford Sykehus, sier Watfords styreleder Scott Duxbury til Daily Mail.

Watford har stilt Vicarage Road til disposisjon for helsemyndighetene i England. Stadionet ligger like ved Watford Sykehus, som er i ferd med å få plassmangel.

Saken fortsetter under videoen

– Vår umiddelbare nærhet til et sykehus gir oss anledning til å tilby hjelp. Vi ønsker veldig gjerne å gjøre alt vi kan for sykehuspersonell og deres familier i denne tøffe tiden. Myndighetene har oppfordret alle til å gjøre alt som trengs for å bekjempe viruset, og nå gjør vi det, sier Duxbury.

Watford sier at det skal være lett tilgang til sykehuset fra Graham Taylor-tribunen. Stadionet kan brukes til blant annet møtevirksomhet, vareoppbevaring og barnepass.

Takker klubben

Administrerende direktør i West Hertfordshire Hospitals NHS Trust, Christine Allen, takker Watford for støtten. Hun sier at ekstra plass kommer godt med for sykehuset.

– Sykehuset trenger ekstra rom for oppdatert trening av klinisk personell. Vi trenger også mer plass for å følge restriksjonene for avstand mellom mennesker når vi skal avholde viktige møter der vi trenger toppledelsen samlet rundt bordet, sier Allen.

– Klubben hjelper oss å drive organisasjonen vår på en trygg måte. Vi er veldig takknemlig for deres støtte i denne utfordrende tiden, avslutter Allen.