To kontraktsforlengelser for London-klubb

Foto: Cfcunofficial/Wikipedia

Jørgen Haug

20. mai 2020

ChelseaPremier League

Willy Caballero og Olivier Giroud har forlenget sine kontrakter med Chelsea. Dermed blir de i London-klubben i ytterligere ett år.

Det meldte Chelsea på sine hjemmesider onsdag kveld. Caballero har vært i klubben i tre sesonger, fortrinnsvis som andrekeeper, men fikk flere kamper på rad tidligere i år da Lampard valgte å vrake førstekeeper Kepa Arizzabalaga. Nå blir han altså en sesong til for å kjempe om plassen mellom stengene på Stamford Bridge:

Saken fortsetter under videoen

– Jeg er veldig glad for denne kontraktsforlengelsen. Det er et privilegium å være en del av denne Chelsea-troppen og Chelsea-familien, i en av de mest historiske klubbene i Premier League, sa 38-åringen da Chelsea kunngjorde nyheten.

– Jeg ser frem til å bære Chelsea-drakta igjen

Olivier Giroud har vært nødt til å finne seg i å være et andrevalg bak Tammy Abraham på topp for de blåkledde fra London. I ukene før viruset satte en stopper for fotballen fikk han riktignok sjansen i Abrahams skadeavbrekk. Det resulterte i flere scoringer og gode kamper for 33-åringen, som viste at han fortsatt kan.

– Jeg er glad for å fortsette reisen og eventyret i Chelsea. Jeg kan ikke vente med å spille og nyte konkurranse-fotball med mine lagkamerater igjen. Jeg ser frem til å bære Chelsea-drakta igjen, spesielt foran våre fans på et fullsatt Stamford Bridge når det er trygt igjen, sa franskmannen til Chelseas hjemmesider.