Verdens dyreste keeper vraket i den engelske storklubben

Fars news agency / Wikipedia

Jørgen Haug

3. februar 2020

ChelseaPremier League

Sommeren 2018 ble Kepa Arrizabalaga hentet til Chelsea fra Athletic Bilbao for 80 millioner euro. Overgangen gjorde spanjolen til verdens dyreste keeper. Drøyt halvannet år ut i Chelsea-karrieren kan det gå mot slutten for 25-åringen fra Baskerland.

I helgens underholdende 2-2-kamp mot Leicester valgte Lampard å gå for Willy Caballero i mål. Det kan ha vært første tegn på at Chelsea-manageren ser seg om etter en ny burvokter neste sesong.

Saken fortsetter under videoen

– Selv om man peker ut en førstekeeper, må det være mulig for andre å få sjansen. Willy (Caballero) trener godt, oppfører seg bra og spilte godt mot Hull (i FA-cupen) forrige helg, sa Lampard til pressen etter kampen mot Leicester.

Kan ha spilt sin siste kamp

Chelsea har bare holdt nullen i fem kamper denne sesongen. Lampard og hans team virker å være svært lysten på å finne en ny skuddstopper i sommerens overgangsvindu. Keeper-Kepa kan ha spilt sin siste kamp for Chelsea, skal vi tro det spanske magasinet Cope.

38 år gamle Caballero hadde ikke den beste involveringen på Leicesters andre mål i helgen. Det gjenstår å se om Lampard gir argentineren fornyet tillit når Premier League er tilbake etter en liten vinterpause.

Hvis spanjolen ikke forblir førstekeeper vil det være naturlig å tenke seg et klubbskifte til sommeren. Kepa er en dyr mann å ha på benken for Chelsea.

Foto: Fars news agency / Wikipedia