Tidligere Liverpool-spiller skal være aktuell for rival

Foto: Ruaraidh Gillies/Wikipedia

Jørgen Haug

22. april 2020

ChelseaInter MilanPremier League

Tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho skal være aktuell for Chelsea. Det skriver flere britiske aviser.

Coutinho forlot Liverpool til fordel for Barcelona i januar 2018. I den spanske storklubben har han ikke klart å leve helt opp til den voldsomme prislappen. Denne sesongen har han vært på lån i Bayern München. Selv om han har hatt en godkjent sesong i Tyskland, skal ikke Bayern være interessert i å betale utkjøpsklausulen på over 100 millioner euro.

Saken fortsetter under videoen

Brasilianerens agent, Kia Joorabchian, skal ha fortalt Sky Sports at hans klient ville elsket å komme tilbake til Premier League. Dette kan selvsagt være et spill for galleriet, men Chelsea skal være ute etter spillere med offensive kvaliteter. Willian, Pedro og Olivier Giroud er alle på utgående kontrakt i Chelsea.

Byttehandel til Inter?

Inter skal også være en aktuell arbeidsgiver for den brasilianske teknikeren. Barcelona skal være svært interesserte i å sikre seg Inter-spiss Lautaro Martinez. Den 22 år gamle argentineren scoret fem mål i høstens gruppespill i Champions League. Han står i tillegg med 11 mål i Serie A denne sesongen.

På grunn av den høye prislappen, skal Barcelona være i gang med å forhandle om bytte av spiller(e) som en del av handelen. Dermed kan Coutinho muligens komme tilbake til klubben som hentet ham til Europa.