57 Premier League-spillere har kontrakter som går ut 1. juli

Foto: Brad Tutterow/Wikipedia

57 spillere i Premier League har kontrakter som går ut 1. juli. Disse kan forlate sine klubber selv om sesongen ikke er ferdigspilt på daværende tidspunkt, ifølge Sky Sports.  

Klubbene hadde et nytt møte fredag, men det er fortsatt uklart når det blir oppstart. Det virker tvilsomt at man skal rekke å ferdigspille sesongen før 1. juli. Dermed er det mange spillere som kan forlate klubbene før sesongen er ferdigspilt.

Saken fortsetter under videoen

Chelsea er blant klubbene som rammes hardest av spillere på utgående kontrakt. Willian, Olivier Giroud, Pedro og Willy Caballero har alle kontrakter som løper ut ved månedsskiftet juni/juli. Disse spillerne utgjør viktig rutine i et ellers ungt Chelsea-lag.

Tottenham står i fare for å måtte klare seg uten forsvarsspiller Jan Vertonghen. Belgieren har vært linket til de italienske klubbene Napoli og Inter.

Hos Manchester City er David Silva på utgående kontrakt. Spanjolen har tidligere bekreftet at hans tid i Manchester er over etter denne sesongen. Nå gjenstår det å se om magikeren får anledning til å trylle en siste gang.

Hos Liverpool er både Adam Lallana og Nathaniel Clyne på utgående kontrakter. Arsenal og Manchester United står uten spillere i samme situasjon.

Evertons Leighton Baines, Bournemouths Ryan Fraser og Sheffield Uniteds John Lundstram er også eksempler på spillere som kan forlate sine klubber før sesongen er ferdigspilt.

Sky Sports har laget en fullstendig liste over spillere på utgående kontrakter. Lista kan du se her.