Syv kamper på rad uten seier: Nå har de rykket ned fra Premier League

11. mai 2021

FulhamPremier League

Scott Parkers Fulham tapte nok en gang da de møtte Burnley mandag kveld. Dermed er de offisielt klare for Championship neste sesong.

Fulham måtte vinne mot Burnley på Craven Cottage for å i det hele tatt ha muligheten til å holde seg på øverste nivå. Det klarte de ikke.

Etter 35 minutter satte Burnleys Matěj Vydra fart, og sendte ballen videre til Ashley Westwood. Han sendte ballen enkelt i nettet på åpent mål.

Like før pause økte bortelaget ledelsen til 2-0. Chris Wood satte inn sitt tolvte Premier League-mål for sesongen. Dette ble også sluttresultatet.

Rykket ned

Dette var Fulhams syvende strake kamp uten seier. Siden de slo regjerende ligamester Liverpool 1-0 på Anfield den 7. mars, har de bare tatt ett poeng i ligaen. Dette var da de spilte 1-1 på bortebane mot Arsenal.

Med totalt 27 poeng etter 35 serierunder, befinner de seg på 18. plass på tabellen. De to lagene under dem, West Bromwich Albion og Sheffield United, er naturligvis også klare for nedrykk.

– Jeg er skuffet og trist overfor klubben og fansen fordi vi ikke klarte å bli i denne divisjonen, som var vårt mål i år. Vi har vært her nede en stund nå, og ingenting kan egentlig forberedes på denne oppgaven, sa manager Scott Parker til Fulhams hjemmeside etter gårsdagens kamp.

Fulham greide bare én sesong i Premier League, etter å ha rykket opp gjennom opprykkskvalifisering i Championship forrige sesong.