Superstjernens sønn debuterte på proffnivå

David Beckham (46) dro selv til USA for å spille for LA Galaxy i 2007. I helgen var en ny Beckham på banen i amerikansk toppfotball.

David Beckhams 19 år gamle sønn, Romeo Beckham, debuterte i natt for Fort Lauderdale CF. Høyrevingen spilte fra start i oppgjøret mot South Georgia Tormenta FC i USL League One.

Saken fortsetter under videoen

Stillingen ble 2-2, og Romeo Beckham ble byttet ut etter 79 minutter. Fort Lauderdale CF fungerer som reservelaget til Inter Miami, klubben som eies av hans far.

Romeo Beckham signerte på en avtale med klubben tidlig i september, og i debuten natt til mandag norsk tid viste han noen gode takter tidlig i kampen.

Neville også på banen

I tillegg til Beckham var også Harvey Neville, sønnen til Inter Miami-manager Phil Neville, med fra start for Fort Lauderdale CF. Neville er også 19 år gammel og innehar rollen som sentral midtbanespiller. Dette var Nevilles 16. kamp for laget. Han forlot akademiet til Manchester United da hans far tok over som trener i Miami.

Neste kamp for laget er ikke før om tolv dager, når de gjester Greenville Triumph i South Carolina.

I 2007 dro David Beckham selv til LA Galaxy etter fire sesonger i Real Madrid. Han spilte i USA i seks sesonger før han returnerte til Europa og AC Milan.

Som LA Galaxy-spiller vant Beckham MLS Cup i 2011 og 2012, i tillegg til Supporters’ Shield i 2010 og 2011. I 2019 ble han belønnet med en statue av seg selv utenfor hjemmebanen deres, Dignity Health Sports Park.

Les også:

Championship-spillerens nedsparking vekker oppsikt i England