Stortalentet i trøbbel nok en gang: – Dårlig dømmekraft

Foto: Kane Brooker / Wikipedia

Isak Brønseth

13. september 2020

Manchester UnitedPremier League

For ikke lenge siden ble Mason Greenwood sendt hjem fra landslagsopphold for å ha brutt koronaregler. Nå stormer det igjen rundt talentet.

For litt over en uke siden måtte Mason Greenwood og Manchester City-spiller Phil Foden reise hjem fra oppholdet med det engelske landslaget. De to ungguttene hadde invitert inn damer på hotellrommet sitt på Island, og brøt med det regler rundt smittevern.

Saken fortsetter under videoen

Nå er Greenwood i trøbbel igjen. The Sun kom søndag med bilder av at 18-åringen inhalerer lystgass fra en ballong.

I en uttalelse som er gjengitt av blant annet BBC beklager han episoden.

– Jeg vet nå hvilken risiko dette fører med seg med tanke på helse. Jeg erkjenner at bare det å teste det, slik jeg gjør på disse bildene, viser dårlig dømmekraft fra min side. Jeg vil ikke oppfordre andre til å følge mitt eksempel, sier Greenwood.

Selv mener Greenwood at bildene er gamle. The Sun hevder derimot at de er tatt bare noen uker før turen til Island. Der fikk han sin debut for det engelske landslaget, da han kom inn på banen etter 78 minutter. England vant kampen 1-0.

Angrepsspilleren har også fått mye tillit og spilt flere gode kamper under Ole Gunnar Solskjær. I alle turneringer står han med 18 scoringer på 54 kamper for Manchester United.

Les også:

To Arsenal-spillere i tottene på hverandre før laget knuste Fulham