Dette sier stjernen om sin usikre fremtid i klubben

Foto: Paul Childs / Reuters

Isak Brønseth

15. juni 2020

ArsenalOvergangsrykterPremier League

Det har lenge vært spekulasjon rundt Pierre-Emerick Aubameyangs fremtid i Arsenal. Nå sier han at det er opp til klubben om han forlenger kontrakten eller ikke.

Aubameyang sa dette i et intervju med franske Téléfoot søndag.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg har ikke fått noen tilbud fra andre klubber nylig. Men jeg snakket med klubben for noen få måneder siden, og de vet hvorfor ingenting har skjedd enda. Ballen er på deres side nå, så det er opp til dem å gjøre deres del, også får vi se hvordan det går, sa han.

Ønsker å vinne trofeer

Aubameyang ble hentet til Arsenal fra Borussia Dortmund i 2018. 30-åringen er klubbens toppscorer i Premier League denne sesongen med 17 scoringer.

– Som jeg har sagt er dette et vendepunkt i min karrière og jeg vil være ærlig med alle sammen. Det vil definitivt være en vanskelig avgjørelse og jeg har fremdeles ikke tatt den. Det er kanskje det viktigste valget jeg noen gang har tatt som fotballspiller, fortalte han.

Gaboneren har fremdeles til gode å vinne et trofé med London-klubben. Kontrakten hans går ut om litt over ett år. Arsenal er for øyeblikket nummer ni på tabellen i Premier League.

– Alle spillere drømmer om å vinne trofeer. Folk vil spørre seg om jeg kommer til å gjøre det her eller et annet sted. Det vil tiden avgjøre. Som jeg sa er ballen på deres side, sa Aubameyang.

Onsdag 17. juni spiller Arsenal sin første ligakamp siden 7. mars. Da møter de serietoer Manchester City på bortebane klokken 21:15.

Fikk du med deg denne saken?

Barcelona-treneren ringte og ville signere nordmannen. Derfor sa han blankt nei