Solskjær med nådeløs dom over Manchester Uniteds sesong

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE

Isak Brønseth

27. mai 2021

Europa LeagueManchester UnitedPremier League

Nok en troféløs sesong er over for Ole Gunnar Solskjær og United. Manageren var ikke fornøyd da laget tapte finalen i Europa League onsdag.

Villarreal gikk seirende av banen i Gdańsk etter en ellevill straffesparkkonkurranse som endte 11-10. Dermed ble det ikke Europa League-gull for Manchester United.

Saken fortsetter under videoen

– Det er stille i garderoben nå. De er veldig skuffet, men slik er fotball. Noen ganger blir det avgjort med ett spark, og det kan være forskjellen på tap og seier. Vi må lære av dette. Vi møtte ikke opp slik vi skal, sa Solskjær til BT Sport etter finalen.

Etter kampslutt var Ole Gunnar Solskjær også nådeløs med sin dom over sesongen i sin helhet. Laget endte på andreplass i Premier League, 12 poeng bak byrival Manchester City. I FA Cupen røk United ut mot Leicester City i kvartfinalen og i Ligacupen sa det stopp i semifinalen.

– Jeg kan ikke kalle dette en suksessrik sesong. Vi var nærmere toppen i ligaen i en periode enn vi trodde vi skulle være. Og jeg tror vi har nok gode spillere her til å være kompetitiv neste sesong, sa han.

Trives ikke mot spansk motstand

Torsdagens finale var Ole Gunnar Solskjærs første som United-manager. Det var lagets andre Europa League-finale siden 2017, da de slo Ajax og vant turneringen.

Det var tredje gang United møtte en spansk motstander i en europeisk finale. De har gått tapende av banen ved alle disse anledningene.

Les også:

Daily Mail: Storklubben sendte inn klage til Premier League før kampstart søndag

Tottenham-stjernen ble toppscorer nok en gang i det som kan bli hans siste sesong i klubben