Solskjær har fortsatt til gode å vinne mot rivalen: Før storkampen hyller han Ødegaard-signeringen

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE

Morten Haugdahl Lie

29. januar 2021

ArsenalManchester UnitedPremier League

Ole Gunnar Solskjær roser Arsenals signering av Martin Ødegaard før storkampen på lørdag.

Lørdag er det duket for en av de største klassikerne i engelsk fotball da Arsenal tar i mot Manchester United på Emirates Stadium. Dette oppgjøret innebærer også to nordmenn som representerer hvert sitt lag, Ole Gunnar Solskjærs menn skal bryne seg på Martin Ødegaards Arsenal.

Saken fortsetter under videoen

– Martin er en veldig talentfull ung spiller. Vi som har sett han på landslaget vet at han kan skape trøbbel for alle lag. Jeg håper at han ikke finner formen på lørdag. Jeg ønsker han alt det beste. Han er en fin fyr, med gode og holdninger og en god karakter. Jeg er sikker på at de har gjort en god signering, sier Solskjær til TV 2.

PREMIER LEAGUE-SPILLER: Martin Ødegaard er Arsenal-spiller resten av sesongen. Foto: Luis Fernandez / Wikipedia

Ødegaard gjennomførte sine første treninger for sin nye klubb på onsdag. Nå kan debuten komme mot et United-lag som sist tapte i Premier League mot nettopp Arsenal.

– Det er en sånn sesong. Vi forventet ikke å gå ubeseiret siden november, selv om vi ønsket det, sier United-sjefen.

Arsenal har vist seg å være et lite mareritt å møte for Uniteds del. London-klubben har vunnet fem av de siste seks kampene dem i mellom, nå sier Solskjær at de røde må slå tilbake.

– Arsenal har imponert i det siste. Vi må også slå tilbake. Det er alltid store kamper mot Arsenal og forhåpentligvis kan vi prestere godt og få et godt resultat, avslutter United-sjefen.

VUNNET SISTE FEM: Mikel Artetas første seier som Arsenal-sjef kom nettopp mot United. Foto: Matthew Childs / Action Images via Reuters

Arsenal-Manchester United spilles lørdag 18:30.

Les også:

Pål er eneste nordmann med kamper for Arsenal: – Ødegaard ville ikke passet helt inn på den tiden