Solskjær bekrefter at stortalentet er på vei bort fra klubben

Angel Gomes, Manchester United, England
Foto: Kane Brooker/Wikipedia

Isak Brønseth

29. juni 2020

Manchester UnitedOvergangsrykterPremier League

Ryktene om at Angel Gomes (19) er på vei bort fra Manchester United har florert lenge. Nå bekrefter Ole Gunnar Solskjær at angrepsspilleren drar.

Allerede i februar ble det sagt at Gomes ville forlate klubben da kontrakten hans gikk ut til sommeren. Da meldte Manchester Evening News at stortalentet hadde ønsket seg et utlån til et klubb i Premier League. Dette hadde United sagt nei til.

Saken fortsetter under videoen

På en pressekonferanse i dag bekreftet Ole Gunnar Solskjær langt på vei at Gomes nå kommer til å dra fra klubben.

– Det ser ikke ut til at han blir værende. For være ærlig, så har jeg ikke hørt noe fra de i går kveld eller i dag morges. Så det virker som at de ikke har klart å bli enig, fortalte Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær
Ole Gunnar Solskjær må nok innse at Angel Gomes forlater klubben. Foto: Reuters / Phil Noble

Sa nei til kjempelønn

Ifølge The Independent har Gomes sagt nei til en lønn på det som tilsvarer 300 000 kroner i uken i United. Rivalen Chelsea skal ha tilbudt en enda bedre kontrakt til talentet. Samtidig skal klubber fra flere andre land være interessert i 19-åringen. Klubbene som nevnes er Hamburger SV, Valencia og Benfica.

Gomes sin kontrakt går ut i morgen, tirsdag 30. juni. Samme dag spiller Manchester United kamp i Premier League på bortebane mot Brighton & Hove Albion.

Begrenset med spilletid

Angel Gomes har kommet inn fra benken i to ligakamper denne sesongen. I tillegg har han startet tre kamper i Europa League.

Bruno Fernandes sin ankomst og konkurranse fra 18 år gamle Mason Greenwood er nok noe av det som har ført til at Gomes har fått færre muligheter på banen enn det han håpet på.

Fikk du med deg dette?

Tre Premier League-spillere kan være ferdigspilt for sesongen etter bursdagsfeiring