Tre Premier League-spillere kan være ferdigspilt for sesongen etter bursdagsfeiring

Foto: Jbb503 / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

29. juni 2020

Premier LeagueWatford

Watford-spillerne Nathaniel Chalobah og Domingos Quina deltok på bursdagsfesten til lagkameraten Andre Gray forrige fredag, det kan bli kostbart for trioen.

Gray fylte 29 år dagen etter at laget hadde tapt 1-0 mot Burnley og den britiske avisen BBC skriver at det var omkring 20 personer tilstede på festen.

Saken fortsetter under videoen

Regjeringen i Storbritannia tillater at maksimum seks personer kan være sammen med to meters avstand. Dermed har de tre spillerne brutt retningslinjene og kan nå vente seg en lengre karantene.

Flere personer i klubben skal ha blitt lamslått da de fikk se bilder i sosiale medier av de tre spillerne som bryter med korona-retningslinjene, ifølge The Mirror.

Det er uklart hvor lenge spillerne må isoleres fra resten av laget.

Søndag var alle tre spillerne utelatt fra kamptroppen som tapte 1-3 på eget gress mot Southampton. Manager Nigel Pearson ville ikke kommentere hendelsen mer enn at spillerne var utelatt av helse- og sikkerhetsmessige grunner.

– Inntil jeg vet alle fakta, kommenterer jeg ikke den situasjonen, sa Pearson.

Hendelsen kommer ubeleilig for et Watford-lag som sliter i det nederste sjiktet i ligaen og ligger på 16. plass, bare et poeng over nedrykksplass.

Lørdag står Champions League-jagende Chelsea på motsatt banehalvdel for gultrøyene.