Sjekk den oppsiktsvekkende statistikken fra Liverpool-kampen

Jürgen Klopp, Liverpool, England

Liverpool knuste Crystal Palace 4-0 på Anfield onsdag kveld. Nå trenger de kun én seier til for å vinne Premier League.

Det ble en tung aften for Crystal Palace da de gjestet Anfield for å spille mot serieleder Liverpool onsdag. Først suste et frispark fra Trent Alexander-Arnold i mål etter 23 minutter. Deretter scoret Mohamed Salah like før pause. Etter hvilen gikk et fantastisk langskudd fra Fabinho i mål etter 55 minutter, før Sadio Mané fastslo sluttresultatet til 4-0 med 69 minutter på klokka.

Andreplass Manchester City spiller torsdag kveld på bortebane mot Chelsea. Hvis de avgir poeng er ligaen allerede avgjort, men dersom Liverpool skulle vinne eller spille uavgjort i den neste kampen sin vil de uansett være ligamestre. Den spilles torsdag 2. juli, og er mot nettopp Manchester City på Etihad Stadium.

Spesiell statistikk

Liverpools dominans i onsdagens kamp mot Palace ble enda mer tydelig dersom en så nærmere på kampstatistikken. Ifølge Opta hadde ikke bortelaget en eneste ballberøring innenfor Liverpools straffefelt gjennom hele oppgjøret.

Det er første gang dette skjer siden Opta begynte å ha dekning for statistikken, som var så langt tilbake som i 2008/09-sesongen.

I tillegg til dette passerte Jürgen Klopps mannskap 100 mål i alle turneringer for tredje sesong på rad. Dette har ikke skjedd siden Liverpool scoret så mange mål i åtte sesonger på rad under storhetstiden på 1980-tallet.

Her kand du lese mer om Liverpool og deres fantastiske sesong:

Supporterklubben fyller 40 år: – Hadde vi vært et politisk parti hadde vi vært nest størst i landet