Sjekk Chelsea-keeperens enorme statistikk siden managerbyttet

Édouard Mendy. Foto: Дмитрий Пукалик/Wikipedia

Chelsea har gjort det bra siden Thomas Tuchel tok over som manager. En viktig grunn til det er at de nesten ikke slipper inn mål.

Onsdag kveld holdt Chelsea igjen nullen da de slo Porto 2-0 på bortebane i Champions League. Mason Mount og Ben Chilwell sørget for de to scoringene, mens keeper-giganten Édouard Mendy nok en gang spilte en god kamp mellom stengene.

Saken fortsetter under videoen

Tuchel-effekten

Tyske Thomas Tuchel ledet sin første kamp som manager for Chelsea etter at Frank Lampard fikk sparken den 27. januar. Siden dette har laget unngått å slippe inn mål i ti kamper i alle turneringer. Dette er mer enn noen andre lag i Europas fem beste ligaer. Mendy har vært på banen i alle disse kampene.

Den 29 år gamle senegaleseren ble hentet til Chelsea i september i fjor fra den franske klubben Stade Rennais FC. Han utmerket seg ganske raskt, og tok plassen på førstelaget fra sin spanske konkurrent, Kepa Arrizabalaga.

Med unntak av det overraskende 2-5-tapet mot nedrykkskandidat West Bromwich Albion i Premier League i helgen, har Chelsea heller ikke tapt flere kamper siden tyskeren tok over. Nå har de også sikret seg et fantastisk utgangspunkt før returkampen i Champions League mot Porto. Før den tid skal de derimot spille bortekamp mot Crystal Palace i ligaen.

Les også:

Dette er Guardiola og City spesialister på i Champions League

Engelsk avis hevder Guardiola jakter nordmannens signatur