Så godt som klar for Tottenham – blir klubbens tredje signering i januar

Steven Bergwijn
Foto: REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Morten Haugdahl Lie

28. januar 2020

Champions LeagueOvergangerPremier LeagueTottenham

Nederlenderen Steven Bergwijn skal ha oppholdt seg på Tottenhams treningsanlegg tirsdag. Han skal erstatte Christian Eriksen, melder Sky sports.

Overgangssummen skal være på rundt 260 millioner kroner.

Saken fortsetter under videoen

Bergwijn som fikk sin landslagsdebut i 2018, skal ikke ha trent med PSV Eindhoven denne uken i påvente av en overgang til Spurs.

22-åringen var heller ikke i kamptroppen til PSV på søndag da Twente var motstander. Da ble han beskyldt av nederlandske medier for å ha reist til London uten klubbens samtykke. Dette avviste PSV-manager Ernest Faber senere.

Den hurtige kantspilleren spilte mot Tottenham forrige sesong i gruppespillet i Champions League. Den kampen vant Tottenham 2-1.

PSV gjorde det de kunne for å holde Bergwijn i klubben. Forrige sommer skrev han under på en 4-årskontrakt etter måneder med spekulasjoner om hans framtid.

Nå ser det likevell ut til han blir Tottenhams tredje signering i januar, etter at Gedson Fernandes ankom klubben tidligere denne måneden. Tottenham skriver også på sin twitterkonto at de har signert Giovani Lo Celso på  permanent basis.

Bergwijn gjorde 15 mål på 41 kamper forrige sesong og har funnet veien til mål seks ganger på 26 kamper denne sesongen.

PS: Christian Eriksen ble i dag bekreftet klar for Inter Milan.

Foto: REUTERS / VASILY FEDOSENKO