Nå er det like før overgangen er i boks. Mourinho mister en av sine aller beste spillere.

Christian Eriksen, Tottenham, England
Foto: Reuters / MATTHEW CHILDS

Christian Eriksen nærmer seg Inter Milan. Dansken tredobler lønnen sin når han signerer for den italienske storklubben.

Oppdatert 28. januar: Christian Eriksen er nå bekreftet klar for Inter Milan. Det melder både Tottenham og Inter.

Saken fortsetter under videoen

I lengre tid har Christian Eriksen vært linket bort fra Tottenham. Danskens kontrakt med klubben går ut etter inneværende sesong.

Den siste tiden har Inter Milan seilet opp som favoritten til å signere midtbanestjernen. Nå er det like før han endelig er klar for klubben. Det melder flere medier. Blant annet Sky Sports og den anerkjente journalisten Fabrizio Romano som jobber for The Guardian og Sky Sports Italia.

Sky Sports i England melder at det straks er enighet. De skriver også at han vil tredoble sin lønn i Italia. Prisen ligger visstnok på omkring 16,7 millioner pund. Det tilsvarer nærmere 200 millioner norske kroner.

I FA-cupen lørdag var ikke Eriksen en gang med i kamptroppen. Romano melder at han er klar for å skrive under for Inter Milan nå.

Fra før av har Inter Milan signert flere tidligere Premier League-stjerner. Blant annet Romelu Lukaku, Alexis Sanchez (utlånt fra Manchester United, red. anm.), Ashley Young og Victor Moses. Også United-talentet Thaith Chong er sterkt linket til klubben.

Antonio Conte virker å ha en forkjærlighet for PL-spillere. Snart kan nærmes halve elleveren bestå av spillere som har kommet fra den engelske toppdivisjonen.

Foto: Reuters / MATTHEW CHILDS