Pochettino er klar for nye utfordringer

Mauricio Pochettino
Foto: Marko Djurica / Reuters

Jørgen Haug

23. mai 2020

Premier League

Mauricio Pochettino ivrer etter nye oppgaver. Han utelukker ikke å jobbe med en engelsk klubb utenfor topp seks eller utenfor England.

Det forteller han i et intervju med Sky Sports. Han har de siste ukene blitt koblet til blant annet Newcastle sitt prosjekt med nye eiere.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg elsker England. Min plan er å fortsette å bo i London, men jeg er på en annen side åpen for andre land. Vi får se hva som skjer. Jeg er klar og vi er et mye bedre trenerteam nå. Vi har lært mye av våre erfaringer fra Espanyol, Southampton og Tottenham. Vi har mye å tilby til de som ønsker å satse på oss i fremtiden, lover Pochettino.

På spørsmål om det kan være aktuelt å trene en engelsk klubb utenfor topp seks, svarer han følgende:

– Hvilke klubber er topp seks? Det forandrer seg hele tiden. Akkurat nå er ikke Arsenal og Tottenham topp seks, svarer argentineren. 

– Du må respektere alle klubber. Alle klubbene jobber så hardt og investerer masse penger. Hver sesong har klubber ambisjoner om å bli topp seks eller topp fire. Jeg synes ikke du kan undervurdere noen klubb.

Med den uvisse fremtiden fotballen går i møte er det vanskelig å anslå når argentineren er tilbake i managerrollen.

– Jeg vet ikke når vi er tilbake. Det viktigste er at vi er klar for oppgaven. Vi er åpne for å lytte og se hva som skjer, fastslår Pochettino.

Fikk du med deg disse sakene?

Hevder den tidligere PL-manageren kan havne i Real Madrid

Pochettino innrømmer: Ønsker seg tilbake til denne klubben