Pochettino innrømmer: Ønsker seg tilbake til denne klubben

Foto: Víctor Gutiérrez Navarro / Wikipedia

Det nærmer seg seks måneder siden Mauricio Pochettino fikk sparken i Tottenham. Nå forteller argentineren at han ønsker seg tilbake til klubben en dag.

Pochettino har ikke vært manager siden han ble fristilt fra kontrakten med Spurs i november. I 2019 ledet han laget til finale i Champions League, i tillegg til at de fire sesonger på rad endte blant de fire beste i Premier League.

Saken fortsetter under videoen

– Det var en fantastisk reise som endte slik ingen ønsket. Men jeg er sikker på at jeg vil trene Tottenham igjen en dag. Helt siden jeg forlot klubben har drømmen min vært å vende tilbake for å gjøre ferdig det vi ikke rakk. Vi var så nære på å vinne Premier League og Champions League, sa han i et intervju med BT Sport.

Koblet til jobben i Newcastle

De siste dagene har det vandret rykter om at Pochettino er den ledende kandidaten til å ta over managerjobben i Newcastle United. Ifølge Sky Sports skal klubbens nye eiere være interessert i å bringe 48-åringen til den nordlige delen av England.

– Jeg er selvfølgelig motivert og optimistisk. Jeg ser frem til å komme meg videre og til mitt neste prosjekt, sa Pochettino.

Nå kan han gjøre et overraskende comeback som manager i Premier League

Tottenham betyr noe spesielt

Den tidligere midtstopperen er derimot opptatt av å jobbe videre med det han oppnådde i løpet av fem år som manager for London-klubben.

– Jeg ønsker å dra tilbake, fansen i Tottenham var helt spesielle. Kanskje om fem eller ti år, men før jeg dør vil jeg trene Tottenham igjen. Jeg vil vite hvordan det føles å vinne en tittel med Tottenham, avsluttet Pochettino.