Offisielt: Superstjernen signerer ny kontrakt

Pierre-Emerick Aubameyang og Arsenal skal opp mot sine overmenn i forrige sesongs Europa League. Foto: REUTERS / DAVID KLEIN

Isak Brønseth

15. september 2020

ArsenalOvergangsrykterPremier League

Det har lenge vært stor usikkerhet knyttet til Pierre-Emerick Aubameyangs framtid i Arsenal. Nå er det klart at han fortsetter i klubben.

Det bekreftet Arsenal via en direktesending på Facebook tirsdag. Like etter ble det også annonsert på klubbens hjemmeside. Aubameyang står med imponerende 55 mål på 86 kamper i Premier League for klubben, og blir av mange sett på som deres aller viktigste spiller.

Saken fortsetter under videoen

Spekulasjonene rundt hans fremtid i Arsenal ble ikke mindre da han i juni uttalte at han ikke visste om han kom til å signere en ny kontrakt. I tillegg sa han at han ønsket å vinne trofeer.

Tidligere denne måneden ba derimot manager Mikel Arteta fansen om å ta det med ro.

Opprinnelig skulle kontrakten hans gå ut på slutten av denne sesongen. Nå er det altså klart at gaboneren forblir Arsenal-spiller i tre år til.

– Det å signere for denne klubben var spesielt, og jeg var aldri i tvil. Takket være supporterne våre, lagkameratene mine, familien min, og alle som er en del av klubben føler jeg at jeg hører til her. Jeg tror på Arsenal. Vi kan oppnå store ting sammen. Vi har noe veldig spennende på gang, og det beste ligger foran oss, sa Aubameyang.

31-åringen kom til Arsenal fra tyske Borussia Dortmund i 2018. Han var med da London-klubben vant FA Cupen forrige sesong, og scoret begge målene da Arsenal vant 2-1 mot byrival Chelsea i finalen. Aubameyang har også spilt 63 kamper og scoret 25 mål for det gabonske landslaget.