Mourinho utelater Manchester United som en kandidat til fjerdeplassen

José Mourinho
Foto: Reuters / JOHN SIBLEY

Portugiseren mener derimot lag som Sheffield United og Wolverhampton, er større favoritter til å ende på fjerdeplass i årets Premier League.

Spurs er selv i miksen om å kvalifisere seg til Champions League, og ligger på sjuendeplass på tabellen med fem poeng opp til Chelsea på fjerdeplass.

Saken fortsetter under videoen

Mellom Chelsea og Tottenham, ligger Manchester United på femteplass med tre poeng opp til Chelsea. Portugiseren unngår likevel å nevne sin tidligere arbeidsgiver som en kandidat.

De er fantastiske

Ifølge Mirror, nevner Mourinho Tottenham, Arsenal, Everton og Chelsea som favoritter til å havne på fjerdeplass. Sheffield United og Wolverhampton blir nevnt som utfordrer-lag.

– Det handler ikke bare om Tottenham, Arsenal, Chelsea og Everton, det handler ikke bare om oss. Det handler også om disse to klubbene (Wolves og Sheffield United), som jeg må si, er fantastiske.

Skryter av Berge-kjøpet

Tottenham-sjefen trekker også frem Sheffield Uniteds nyeste kjøp som en viktig faktor.

– Sheffield United kjøpte en viktig spiller i Sander Berge og slo sin egen overgangsrekord for å prøve å forbedre laget sitt. De kan kjempe om Champions League-plass, forteller Mourinho.

Sheffield United har prestert langt over forventningene denne sesongen. Den nyopprykkede klubben ligger på åttendeplass med fem poeng opp til fjerdeplass.

Slik ståa er nå vil uansett femteplassen i Premier League gi Champions League-spill, etter at Manchester City ble utestengt fra spill i Europa i to år.

Vanskelig periode

Tottenham-sjefen er nå inne i sin vanskeligste periode i Tottenham siden han tok over for Pochettino før jul. Med spillere som Harry Kane og Heung Min Son skadet, har det blitt tre tap på rad.

Neste utfordring er Norwich i FA-cupen for Tottenham.

Foto: Reuters / JOHN SIBLEY