Manchester City nærmer seg spansk stortalent

Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho
Foto: Reuters / Darren Staples

Manchester City skal være svært nære en signering av det spanske stortalentet Ferran Torres (20) fra Valencia.

Leroy Sané har forlatt Manchester City til fordel for Bayern München. Nå ser det ut til at den lovende kantspilleren Ferran Torres blir hans erstatter. Det melder Sky Sports. 

Saken fortsetter under videoen

Torres har vært fast inventar på Valencia denne sesongen, med totalt 34 seriekamper for de hvitkledde. Han har bidratt med fire mål og fem målgivende. I tillegg har tjueåringen scoret to og levert to assist på seks kamper i den prestisjefylte turneringen Champions League.

Sky Sports hevder at overgangssummen skal ligge på omtrent 20,9 millioner pund pluss bonuser. Valencia skal være nødt til å selge noen spillere for å balansere en vanskelig økonomi etter koronakrisen.

Torres har gått gradene gjennom Valencias anerkjente ungdomsakademi. Han debuterte for klubben høsten 2017, og har siden rukket å plukke opp nesten 100 kamper for «Los Che».

Jakter flere signeringer

Manchester City skal også være svært interessert i å hente forsvarsspillere til klubben. Denne sesongen har City vært merkbart svakere defensivt – mye på grunn av mangel på midtstoppere i viktige Aymeric Laportes skadefravær.

Bournemouths Nathan Ake skal være blant spillerne som er nærmest en overgang til de lyseblå fra Manchester.

Den briljante midtbanespilleren David Silva må også erstattes. Den spanske magikeren er ferdig i klubben etter inneværende sesongen. Silva, som i likhet med Torres gikk gradene i Valencia, har vært strålende for City i 10 år.