Liverpools uavgjortresultat gjør at League One-klubben kan juble

Isak Brønseth

11. juli 2020

LiverpoolPremier LeagueStatistikkSunderland

Liverpool har hatt en fantastisk sesong i Premier League. Likevel gjorde dagens resultat mot Burnley at de ikke klarte å tangere denne rekorden.

Sunderland er nemlig det eneste laget i historien som har vunnet alle kampene på hjemmebane gjennom en hel ligasesong på øverste nivå i England. Det gjorde de så langt tilbake som i 1891/92-sesongen. Den gangen var det derimot kun 14 lag totalt i ligaen, og hvert av dem spilte 26 kamper. I dag er det som kjent 20 lag i Premier League, som gjennomføres med 38 serierunder.

Saken fortsetter under videoen

Før kampen i dag hadde Liverpool vunnet alle sine 17 hjemmekamper. Nå står de også med ett uavgjortresultat på Anfield etter oppgjøret mot Burnley som endte 1-1. Andy Robertson stanget inn 1-0 til Liverpool etter 34 minutter. I andre omgang kom derimot Sean Dyche sitt mannskap tilbake i kampen, og Jay Rodriguez satte inn utligningen.