Liverpools stortalent: – Jeg ønsker å bli som Steven Gerrard

Foto: David Blunsden / Action Plus

Isak Brønseth

27. april 2020

LiverpoolPremier League

Harvey Elliott har fått flere muligheter til å vise seg frem denne sesongen. 17-åringen er tydelig på hvilken spiller som er hans store forbilde.

Elliott ble hentet til Liverpool sommeren 2019 fra Fulham. Da hadde han allerede blitt den yngste i historien til å spille i Premier League som 16-åring. Nå er han også den yngste til å starte for Liverpools førstelag, og stjerneskuddet har fått mye tillit under manager Jürgen Klopp.

Saken fortsetter under videoen

Gerrard det store idolet

I et intervju med Liverpools hjemmeside sier høyrevingen at det å spille for klubben er en drøm som har gått i oppfyllelse. Han har også et brennende ønske om å nå de samme høydene som en velkjent klubblegende.

– Jeg ønsker å bli som Steven Gerrard, og bli en like stor legende som han er. Jeg vil vinne Premier League og Champions League med denne fantastiske klubben, sier Elliott.

Debuten i Premier League for Liverpool fikk han da han ble byttet inn for Mohamed Salah i 2-0-seieren mot Sheffield United 2. januar. Den egyptiske storscoreren er også til stor hjelp for unggutten.

– Med tanke på min egen posisjon på banen ser jeg veldig opp til han [Salah]. Jeg lærer masse av å se han og spille mot han på trening. Selv i styrketreningen er han til stor hjelp. Han motiverer meg til å presse meg selv enda mer. For oss unge spillere er det fantastisk å ha en sånn som han rundt seg, forteller Elliott.

Fikk du med deg denne kåringen?

To gamle rivaler fikk flest stemmer. Men det er han som er tidenes beste PL-spiller