To gamle rivaler fikk flest stemmer. Men det er han som er tidenes beste PL-spiller

Foto: Эдгар Брещанов/Wikipedia

Britiskfotball.com spurte leserne om hvem de mener er tidenes beste Premier League-spiller. Nå er resultatet fra kåringen klart.

Vi kom med seks kandidater til å bli tidenes Premier League-spiller i vår uhøytidelige kåring. Nå er det klart hvem som gikk til topps.

Saken fortsetter under videoen

Disse seks var nominert: Paul Scholes (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Thierry Henry (Arsenal), Frank Lampard (Chelsea, Manchester City), Sergio Agüero (Manchester City) og Ryan Giggs (Manchester United..

Spilleren som fikk aller flest stemmer var Liverpool-legenden Steven Gerrard. Han fikk aldri oppleve å vinne et Premier League-trofé, men er likevel den som stikker av med seieren i vår kåring.

Nummer to ble tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes. Thierry Henry (med en fortid i Arsenal, journ. anm.) havnet på tredjeplass. United-legenden Ryan Giggs havnet på fjerdeplass. På delt femteplass finner vi Frank Lampard (dominerte for Chelsea i en årrekke, før han spilte for Manchester City på tampen av karrieren, journ. anm.) og Sergio Agüero (har et vanvittig målsnitt for Manchester City og holder koken fortsatt, journ. anm.).

Følg Britiskfotball.com på Facebook for flere kåringer og annet snadder her!

HVEM ER TIDENES PREMIER LEAGUE-SPILLER!??? Paul Scholes (Manchester United)❤️ Steven Gerrard (Liverpool)? Thierry…

Publisert av Britiskfotball.com Fredag 24. april 2020