LIverpool-stjernen tar kompisen i forsvar etter mål-kritikk

Sadio Mané, Liverpool, England
Sadio Mané scoret sitt 20. mål i europeiske turneringer for Liverpool mot RB Leipzig. Foto: Wikipedia/Mehdi Bolourian, FARS

Morten Haugdahl Lie

24. februar 2021

LiverpoolPremier League

Sadio Mané har fått med seg kritikken av lagkameraten Roberto Firmino, nå tar han spissen i forsvar.

Jurgen Klopps Liverpool har raknet fullstendig etter nyttår og står bare med to seiere i Premier League i 2021. En av spillerne som kanskje høster mest kritikk er Roberto Firmino som bare står med en scoring så langt i det nye året.

Saken fortsetter under videoen

Mané kan imidlertid fortelle at både han og Mohamed Salah ville scoret færre mål hvis det ikke var for den brasilianske spissen.

– Han fortjener mer ære enn meg og Mo, det er helt sikkert. Men det er en del av fotballen, folk ser alltid målene som blir scoret. Men uten Bobby (Firmino) ville ikke jeg og Mo (Salah) hatt så mange mål som vi har, for å være ærlig, sier senegaleseren, ifølge Sky Sports.

FÅR KRITIKK: Firmino får støtte av lagkameraten Sadio Mané. Foto: Chris Radburn / Reuters

Liverpool-angriperen roser kameraten opp i skyene og kommer samtidig med en innrømmelse.

– Han gjør alt lettere for oss. Brasil er bare heldig som har Firmino. Jeg har alltid sagt til Bobby at han må endre nasjonalitet og komme til Senegal. For meg ville det være en drøm. Han er nok min favoritt-lagkamerat, sier Mané.

Firmino står med seks nettkjenninger på 25 kamper i Premier League så langt denne sesongen. Forrige sesong endte 29-åringen på ni mål totalt i Premier League.

Får nysigneringen tilbake fra skade

Liverpools etablerte front-trio kan få konkurranse om plassene igjen da Diogo Jota forventes tilbake til full trening igjen denne uken.

Portugiseren scoret ni mål på 17 kamper for klubben før kneskaden han pådro seg i Champions League-kampen mot Midtjylland i begynnelsen av desember satte han ut av spill.

ENDELIG TILBAKE: Jota var i glimrende form før han ble skadet i desember. Foto: Skjermdump

Søndag tar Liverpool turen til Bramall Lane for møtet med tabelljumbo Sheffield United.

Les også:

Nigel Pearson presentert som ny manager for Championship-klubb

Nok en skadesmell for Liverpool