Nok en skadesmell for Liverpool

Morten Haugdahl Lie

20. februar 2021

LiverpoolPremier League

Jordan Henderson måtte gå av banen med det som så ut som en hamstringskade etter 26 minutter mot Everton.

Midtbanespilleren tok telling og vred seg i smerte, før han fikk behandling.

Etter å ha gjort et forsøk på å fortsette måtte engelskmannen kaste inn håndkleet og ble byttet ut for Nathaniel Phillips.

Nå gjenstår det å se hvor lenge kapteinen blir ute for Liverpool som mangler flere viktige spillere fra før.

Everton sjokkåpnet på Anfield og tok ledelsen etter bare tre minutter. James Rodriguez sendte Richarlison gjennom og brasilianeren gjorde ingen feil alene med Alisson da han sendte Everton opp i 1-0.

Det var også stillingen til pause.

I andre omgang trykket Liverpool på for en utligning, men vondt ble til verre da Everton ble tildelt et straffespark 10 minutter før slutt. Gylfi Sigurdsson var sikker fra krittmerket og sendte gjestene opp i 2-0.

Dermed gikk luften ut av Liverpool som nå har Virgil van Dijk, Joe Gomez, Fabinho, Joel Matip og nå Jordan Henderson på skadelisten. Kampen endte 0-2.